torstai 8. maaliskuuta 2012

Lauantain huveja

Kuten edellisessä postauksessa totesinkin, tuli piipahdettua pikavisiitillä Helsingissä. Ja viikonloppuun mahtuikin paljon kaikenlaista ravintolakäynnin ja tuplakisastudioiden lisäksi (Ne kisastudiot oli tietysti Putouksen finaali ja UMK - tässä yhteydessä on mainittava, että googlen hakusanalla "Stig Dogg" on tännekin blogiin ajautunut viime viikkoina tilastojen mukaan ainakin 16 katsojaa... Mitä ihmettä? Mahtaa niitä ahdistaa, kun yrittävät katsella kuvia Stigistä ja joutuvat sitten ihmettelemään mun "muuttumisleikkiäni")
 
Päivän missiohan oli oikeastaan löytää mulle takki, jota työmatkalla olin sovittanut, mutta jonka jostain syystä jätin kuitenkin ostamatta. Ja mitä sitten märehdin kotona viikkokaupalla.

THE takki, Desigual
Käytiin samalla tutustumassa uusittuun Kluuviin ja siellä olikin muotiviikonloppu - lauantaina mm. kaikenlaisia suunnittelijoita myymässä tuotteitaan (Tunnistin (no ok, ekana sen tunnisti poikaystäväni) Jukka Rintalan ja ristejä/sulkia tehtailevan Antin. Ja muutaman muun tv:stä tutun.) Tää blogi ei kuitenkaan taida olla muotiblogien kermaa, koska meitä ei oltu kutsuttu sunnuntaiksi myymään rojujamme muotibloggareiden kirpputorille. En siis mennyt sinne ollenkaan! Edel City -liikkeen edessä oli kuitenkin hauskaa ohjelmaa myös minulle, eli piste, jossa sai askarrella koruja kierrätysmateriaaleista.

Designed by Sofia
Pähkäiltyäni niin kauan, että poikaystävä uhkasi hylätä mut kaupungille, sain lopulta paniikki-inspiraation ja askartelin industrial-henkisen rannekorun polkupyörän sisäkumista, vanhasta sähköjohdosta ja napista. Bonuksena mukana seuraava kumin tuoksu!

Ja enpä olisi koskaan uskonut tämän päivän koittavan: lompakossani on nyt Stockmannin kanta-asiakaskortti! Nuoruudessani asia oli nimittäin niin, että Stockalla kävivät vain rikkaat, Sokos oli harkinnan rajoissa ja meidän perhe viihtyi Anttilassa, kuten muutkin tavikset.

 Mutta kun sen sai ilmaiseksi ja samalla 30e lahjakortteja niin hölmöähän se ois ollut olla jonottamatta se 20minsaa... varsinkin kun sain alennuksen heti käyttöön ja ostettua sen unelmatakkini, jonka perään olin huokaillut. 

Mahdollinen kortin hankinnasta saatu säästö meni kyllä sitten kahvilaan, jossa jouduin pulittamaan 2 ihmisen kahvista + 2 kahvileivästä + virvoitusjuomasta 17e. Perus. Tai siis ei ole, joskus olen ihan tyytyväinen siihen, että asutaan täällä provinssissa, jossa keskustan pullapuodissa kahvi + iskos irtoaa helposti alle vitosella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti