keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vaiettu salaisuus?

Sain työpaikalla satulatuolin testikäyttöön 3 päiväksi. Jipii! Suurimpana syynä oli se, että olin erehtynyt harjoittamaan urheilua, ja uimisen seurauksena (tai siitä huolimatta?) niska-hartia-alueellani naksahti ja ikävä kipuhan siitä seurasi.
Plussat: 
+ Kolmen päivän käytön jälkeen voin kyllä sanoa, että satulatuoli toimii. Yläselkäni on normaalilla työtuolilla istuessani useinkin jumissa, mutta nyt kipua lapaluiden välissä ei tuntunut ja tuo urheiluvammakin parani onneksi päivässä. 
+ Olo oli oikeaoppisessa puoliseisonnassa tosi tehokas.

Miinukset: 
- Haaroväli tuossa penkissä istuessa kyllä kipeytyi! Olenko jotenkin yksin tämän kanssa vai miksi Google ei anna yhtään osumaa haulle "Haarat kipeytyy satulatuolissa"? Ei minkäänlaisia ohjeita, voisiko esim. säädöillä vaikuttaa tähän (vaikka säätömahdollisuuksiakin näytti olevan). Kysymyksiä & vastauksia -palstallakin todettiin vain nätisti, että "Totuteltaessa uuteen istuma-asentoon on normaalia että paikat voivat kipeytyä, erityisesti selkä ja takamus." Nope, kyllä se oli haarat, jotka kipeytyi.
- Kun on ensin herännyt liian aikaisin ja pyöräillyt unenpöpperössä töihin, olisi tosi kiva lösähtää siihen pehmeään työtuoliin. Nyt joutui istumaan haarojentappajaan ja tuntemaan olonsa heti aamusta tehokkaaksi.
- Työpöydässä pitäisi olla tosi hyvät säädöt, että sen saisi tarpeeksi korkealle. Nyt jouduin avittamaan näppäimistöä ja näyttöä sanakirjoilla.

Tuomio: Ottaisin päivittäiseen käyttöön, mutta hankkisin työhuoneen nurkkaan nojatuolin lukemistöitä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti