keskiviikko 10. helmikuuta 2010

"Just Can't Get Enough"

Kuten otsikostakin käy ilmi, en vain voi saada tarpeekseni. Kävin hurmioitumassa viime viikon tiistaina Hartwall-Areenalla Depeche Modesta ja erityisesti Dave Gahanista, joka saa tämän vanhan nuoren sydämen läpättämään varsin villisti - ja kirkumaan äänensä käheäksi. Ahhh..! En ole viimeiseen viikkoon kamalasti mistään muusta kyennyt puhumaan kuin Gahanin paljaasta ylävartalosta, joten ehkä yritän täyttää tämän postauksen edes jollain muulla.

Tässä kuitenkin asu, jossa lähdin katsomaan sitä maailman ainoaa miestä, joka saa käyttää liiviä ilman paitaa:



Mekko Aventura (Sokos), kengät Ellos, huivi&sukkikset Lindex, hiuskoriste KappAhl

Lookkiin kuuluivat myös punaiset huulet, mutta ne ehdin maalata vasta Areenan vessassa, sillä meille tuli hieman kiire. Emme kaverini kanssa tajunneet selvittää etukäteen pääkaupunkiseudun paikallisliikenteen hienouksia - ja menimmekin sitten hetken päättömän säntäilyn jälkeen keikalle taksilla.

Keskiviikon olin jo ennakkoon päättänyt omistaa shoppailulle, sillä pääsen kovin harvoin Helsingin kauppojen tarjontaa ihmettelemään. Mukaanhan tarttui vaikka mitä, joten nyt voin olla muutaman hetken ostamatta mitään. Tein myös jotain ihan eka kerran ikuna:

Dadaa, aito sovituskoppiposeeraus! Mallaan siis Espritillä mekkoa, joka oli sitten ihan pakko saada. Mekko pääsikin heti lauantaina tositoimiin, kun lähdin istumaan iltaa ja baareilemaan. Hieman mietitytti, näyttääkö kolttu hieman liikaa joltain yöpaidanretaleelta, sillä materiaali on melko ohutta trikoota. Yhdistin siihen kuitenkin upouudet saapikkaat (joiden korkojen ansiosta ihmettelen tätä maailmaa yli 180 sentin korkeudelta) ja wetlookit (never say never), joten en toivoakseni näyttänyt suoraan vällyjen välistä tempaistulta.

Teen Helsingin shoppailuaarteistani vielä erillisen postauksen - löysin monta kivaa juttua, joista olen niin innoissani :)







1 kommentti:

  1. Ohoh! Varsinainen klassikkopostaus: SEKÄ oikeaoppinen poseeraus jalat sisäänpäin ETTÄ pukukoppikuva. Mahtavaa!

    VastaaPoista