keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Rakkautta ensi silmäyksellä

Sue-Ellen rikkoo suuren blogihiljaisuutensa kertomalla jotain todella tärkeää... Olen rakastunut. Rakkauteni löytyi pari viikkoa sitten Helsingistä Mikonkadulta. Se huusi Nanso-myymälässä nimeäni. Minua oli varoiteltu etukäteen kyseisestä putiikista; sinne saisi helposti häviämään euron jos toisenkin. Päätin uhkarohkeasti kuitenkin ohittaa varoitukset ja marssin päättäväisesti sisään. Siellä se oli. MEKKO. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ja näin kilahti myymälän kassaan rahasumma, jolla olisi maksanut kolmasosan kuukauden vuokrasta - tämähän nyt on vain pieni sivuseikka, kun kyse on suhteesta, jonka uskon kestävän monen monta pesua ja lukemattomia käyttökertoja hyvinkin erilaisissa tilaisuuksissa.



Muita viime aikaisia rakkauksiani ovat olleet erilaiset korut. Voi kuinka helposti niillä saa tylsäänkin asuun pientä piristystä!

Yllä olevassa kuvassa ovat uusimmat ihanuuteni. Puinen kaulakoru on Kampista, Auringosta. Ihanat lintukorvikset ja hevosrintakoru löytyivät - yllätys yllätys - IHANKIVASTA täältä Joensuusta aivan kuin aiempi suosikkikoruni, Karuskin nallerintakoru, joka jo seikkailikin aiemmassa tekstissäni. Hiusrusetti on lähtöisin Back Streetin verkkokaupasta: tilasinpa sitten samantien useamman eri värisen :D

Kaipaisin muutenkin vinkkejä vinkeän veikeistä nettikaupoista, joista voisin täydentää koruvarastoani.

1 kommentti:

  1. Hahaa, tässäpä pari linkkivinkkiä:
    www.failedgirl.fi
    www.greenpapaya.fi

    VastaaPoista