tiistai 28. heinäkuuta 2009

Festaritunnelmia

Kyllä! Vanhan nuoren mielestä paras festari on sellainen, jolla ei tarvitse ihmetellä kaatosadetta teltassa, vaan pääsee kotiin oman peiton alle nukkumaan ja jopa suihkuun! Viikonlopun asua ei tarvinnut paljoa pohtia, sillä tapahtuma oli varustanut ahkerat työläisensä pirtsakalla "duunaripaidalla" ja näyttävällä kaulakorulla
(kuva sivussa).

Juhlat alkoivat perjantaina, jolloin vettä tulikin kunnolla. Onneksi muina päivinä aurinko helli juhlijoita. Marjatan vinkit sateisen kelin festaripukeutumiseen: mukavat housut ja kumisaappaat
Sofia luotti kesäiseen kukkakuosiin:

Myös Sue-Ellen bongattiin paikalta. (Seurapiirijuoru: Muikea ilme johtunee päätösklubilla esiintyneestä CMX:stä tai festariheilasta.)

Eivätkä juhlat suinkaan päätyneet Päätösklubille... Seuraavana olivat vuorossa bongojatkot Kalevankadulla, joissa mm. omistettiin laulu Marjatalle (sanat jääköön salaisuudeksi...) Siitä jatkettiin juoksujalkaa joraamaan Tatteriklubille, jonka etupihalla meno oli ylimmillään, vaikka baari olikin sulkeutunut jo lähes tuntia aiemmin!


Kuvassa Marjatta ilmeisesti irtautuu ruumiistaan... Kuvien tarkkuudesta on ehkä pääteltävissä jotain myös kuvaajan olotilasta. Seuraavasta etapista jatkoja hakemassa kirjaston takana ei sitten olekaan kuvia, joten loppuaamun tapahtumat jäävät arvoitukseksi!

Loppuun vielä sisustusvinkki kaikille lukijoille, jotka mahdollisesti ovat muutamassa ensimmäiseen asuntoonsa. Vanha nuori tietää kokemuksesta, että huoneesta kuin huoneesta saa edustuskelpoisen lisäämällä 4 asiaa:
1) pöytäliinan
2) aidon itämaisen maton
3) taidejulisteita seinille
4) seinän väriin mätsäävät ikkunanverhot.

Ennen - Jälkeen:
Jos sisustusintoa ja rohkeutta riittää, voi pöydän alle lisätä vielä huoneen väreillä leikittelevän sisustuselementin. (Ja kun nauttii vielä muutaman jääkaappiin sijoitetun juoman, niin johan näyttää huone mukavalta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti