perjantai 13. maaliskuuta 2009

Marjatan reissu Hesaan



Nyt on blogin toisen kirjoittajan vuoro esittäytyä. Olen Marjatta. On perjantai-ilta. Päälläni on nyt verkkarit, toppi ja t-paita, kaikki by H&M. Alusvaatteet ja sukat Lindexiltä. Istun ystäväni Liisan sohvalla. Liisalla on päällään sukkahousut Citymarketista, toppi H&M:ltä, neulepaita ja alusvaatteet Lindexiltä. Katsoimme äsken Liv-kanavaa. Sieltä löytyy aina jotain katsottavaa. Ilta on rauhallinen. Vanha nuori säästelee lauantaita varten.

Tänään olikin jännittävä päivä. Matkustin Itä-Pasilaan ratikalla. Jouduin odottamaan sitä kauan. Ystäväni Liisa soitti minulle juuri, kun olin pysäkillä. Sanoin Liisalle: "Mie tiällä vennoon sporroo". Liisa sanoi: "Olisit sie dösälläkin piässyt". No, odotin kuitenkin ratikan. Matka oli jännittävä. Pelkäsin koko ajan, että joku tulee viereeni istumaan. Laitoin varmuuden vuoksi laukkuni viereiselle penkille. Onneksi paluumatkalla sain yhden hengen penkin.

Huomenna on matkani paras päivä. Menemme shoppailemaan Itäkeskukseen. Metromatka pelottaa kylläkin kovasti. Aiomme käydä Anttilassa, Seppälässä ja Citymarketissa. Ne ovat must-paikkoja. Jos olemme Liisan kanssa villillä tuulella, saatamme jopa poiketa KappAhliin.

Nyt on kuitenkin jo aika mennä nukkumaan. Onhan kello jo melkein yksitoista. Päälleni puen yöksi kirkkaanpunaisen, puoleen reiteen ulottuvan Karvinen-paitulin. (Ostopaikkaa en valitettavasti tiedä. Sain sen joululahjaksi äidiltäni.)

P.S. Kuvassa Marjatta on viime syksynä Kolin kansallismaisemissa patikkaretkellä. Vanhan nuoret kannattavat hyötyliikunnan lisäksi ulkoilua luonnossa hyvässä seurassa. Housut ja takki H&M, huivi Helsingistä krääsäkaupasta, reppu ja vaelluskengät urheiluliikkeestä. Taskusta pilkottava valkoinen lappu on kartta. Emmehän halua eksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti