tiistai 24. maaliskuuta 2009

Sue-Ellenin elämää



Lienee vihdoin ja viimein kolmannenkin kirjoittajan aika esittäytyä. Olen Sue-Ellen, ja minun pyhän kolmiyhteyteni muodostavat Martta-jäsenyys, sauvakävely ja Opettaja-lehti. Pukeutumisessani suosin tänään erityisen vahvasti ruotsalaisia merkkejä: punainen samettihame H&M, musta trikoopaita H&M, paksut mustat sukkikset, säärystimet & alusvaatteet Lindex, helmet Only, ruudulliset tennarit Bianco ja herttainen nallerintakoru Karuski (IhanKiva).

Tällä hetkellä toivun viime viikkoisesta Ylläksen-lomastani. Voi sitä toppavaatteiden kirjoa, johon viikon aikana rinteessä ja sen ulkopuolella törmäsin! Oli neonvärejä suoraan 80-luvulta, aitoja 90-luvun keltaisia lasketteluasuja, pinkeän pikkiriikkisiä toppatakkeja, lököttäviä reisitaskuhousuja ja tietenkin teknisiä kuorivaatteita, joiden ostamiseen ei edes Visa-korttini luottoraja riittäisi. Minä suosin rinteessä aina käytännöllista mustaa ja persoonallisia yksityiskohtia, joista mainittakoon Fireflyn housuihin kuuluva ihastuttava hamonen, josta pidän todella paljon.

Nyt pitänee alkaa valmistautua päivän sauvakävelylenkille, jonne lähdemme yhdessä Marjatan ja Sofian kanssa. Lenkille ajattelin laittaa H&M:n urheiluhousut, monikäyttöisen Eurohunter-kuoritakin (toimii niin tallilla kuin lenkillä) ja Salomonin ulkoilukengät. Luottokamoihini kuuluvat luonnollisesti Exelin Passion-sauvakävelysauvat.

[Kuvan vaatteet ovat lainassa tallilta, enkä valitettavasti osaa kertoa niiden tuotetietoja]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti