sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Työpaja

Alkusyksystä ystävien häissä kiinnitin huomiota jonkun sukulaistätiin, joka saalisti muiden tölkkejä napsiakseen niistä avausklipsut talteen. Juhlavieraiden humalatilan perusteella saalis illan aikana olikin varmaan huomattava. Harmitti, etten itse keksinyt tehdä samaa!

Askartelupiste
On niin kiva ajatus, että jostain periaatteessa hyödyttömästä voi tehdä jotain hauskaa tai kaunista! Netistä löytyy tölkinvetimimien virkkaukseen paljonkin ohjeita, mutta itse opin parhaiten näkemällä työn käytännössä, ja niinpä menin viime viikolla ihan kurssille aiheesta. Nyt osaan jo virkata pyöreitä juttuja ja ehkä yhdistääkin klipsuja toisiinsa.

"Aihioita"
Ensi viikolla opin ehkä tekemään suoraa linjaa, eli vaikkapa vyön. Jee! Heti alkoi mielessä pyöriä kaikenlaisia omiakin design-ideoita netistä löydettyjen lisäksi. Onneksi opettajalta voi ostaa lisää klipsuja, sillä tuntuu ettei omasta lähipiiristä löydy tarpeeksi juoppoja, jotta materiaali riittäisi kaikkiin ideoihin! (Onneksi en larppaa, koska silloinhan pitäisi kaikki klipsit tietysti käyttää haarniskan kokoamiseen...)


Keltainen pussi - H&M, musta pussi - Change, virkkuukoukku koivua (Joen langasta)

Mutta milloinkahan jaksaisin tehdä valmiiksi tämän yllä kuvatun projektini? Tarkoituksena oli virkata muovikassit kauniimpaan muotoon = isoäidinneliöiksi, ja niiden kokoaminen loppujen lopuksi matoksi. Toteutus oli periaatteessa ihan onnistunut, mutta into loppui siinä vaiheessa kun tajusin, ettei meillä yksinkertaisesti ole paikkaa, jonne mokoman maton sijoittaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti