maanantai 14. maaliskuuta 2011

Muodikasta liikuntaa

Tämän blogin varhaishistoriaan kuuluu vanhojen nuorten kotikuntoiluvälineiden esittely. Citymarketin Mammuttimarkkinoilla Sofian mukaan tarttui jälleen uusi tuote, nimittäin...


...kyllä, näin 52-vuotta jälkijunassa olen oivaltanut hulavanteen (hinta alessa 16,90e) hienouden! Nyt ei kyseessä ole kuitenkaan mikään ohut lättärä, jonka pyörittäminen onnistui minulta lähinnä nilkoissa, vaan yli kilon painoinen viritelmä, jossa on "mukavasti" hierovat nystyrät. Miten olisinkaan voinut vastustaa sortumista uuteen turhakkeeseen(?), kun KuntoPlussan ohjelman mukaan 6-viikon treenin tuloksena vyötäröltä katoaa jopa 5 senttiä.

Tässäkö oikotie rantakuntoon? Ainakin voin hyvällä omatunnolla syödä kahvihuoneessa pullaa, kun on vatsalihakset kipeinä edellisen illan hulailusta. Tosin on kuulemma tavallista, että vanne aiheuttaa ainakin näin alussa mustelmia, eli vyötärönseutu pitänee sitten varmaan ennen rannalle lähtöä sivellä peitevoiteella... tai sitten voin tuntea suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta muiden vyötärömustelmaisten kanssa ja hymyillä salamyhkäisen tietävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti